Lojstek od tunela do Lugarnice za sitno manje od 1h (od kuće do gore mi je trebalo oko 1:40h), kad idem u komadu. Inače reda radi stanem kod Adolfovca, pojedem si neš i tako. Ako sam sam, ne forsam, jer znam koliko mi treba.
Velim, u društvu je uvijek bolje, jer te netko vuče. Kad sam išao sa MIK-om, dao sam sve od sebe (prvo nisam htio njega kočit, a i prvi put sam čovjeka vidio u životu pa da se ne zblamiram

) i drugi puta u životu na Lojsteku i odveo ga u komadu.

.
Meni na Dartu preload nije radio niš

, frendu na RST-u se osjeti kaj je najgore

.
Što se tiče zračnica, eto ja od kad vozim bajk, Sljeme i grad (nekih 2300km do sada), imao sam 3 probušene zračnice. Dvije kad sam se vozio sa Renesisom i Marauderom16 (i to probušio jednu za drugom na 150m), te jedna zadnji put u utorak prošli kad sam išao sa svojima sa faksa i dečkima s ruda. No rezervnu uvijek imam u torbi, makar me jednom i NJUNJO spasio jer je bio s nama kad su mi 2 riknule odjednom.
Što se ghetto tubelesa tiče, bolji su širi obruči, a ne uži. Jer najčešće ekipi pušta na ventilu, jer je preuzak obruč, pa se ne može ventil dobro preljepiti trakom (ventil ima malo zadebljanje oko sebe

). Skidanje guma s obruča ne govori ništa o ghetto tubeless mogućnostima

.