Citiraj:
Autor gesaugen
Više manje je stalno spojen na kom na front USB. No u zadnje vrijeme se dešava da se sam od sebe diskonekta i onda opet rekonekta.
|
To ti je 99% skolski primjer problema konekcijske prirode i tako cesto uobicajen za kvalitetu USB spajanja.
Citiraj:
Autor gesaugen
provjeravao sam kontakte na usb kabelu no nije do toga...
|
Imas USB spojeva gdje ne smijes pipnuti konektor jer odma dobiva prekid. A negdje se to ne desava ali opet dobije prekid. Trebas prvo provjeriti stavljanjem potpuno novog kabla. USB kablovi su vrlo neobicni po pitanju savijanja i opcenito radjenju ovakvih gluparija. Za diskove koje nosim van, tokom godina sam nekoliko puta bacao stare kablove i mijenjao novima. Ista manifestacija.
Citiraj:
Autor gesaugen
jel imao tko slična iskustva?
|
Koliko hoces. Opcenito sam uvijek sumnjao u konekcije gdje nakon spajanja ima i najmanje tolerancije pomicanja gore-dole. Nazalost nekad i vrlo skuplja kucista znaju imati takve konektore.
Citiraj:
Autor estugarda
Uglavnom, ja nisam imao bolje kućište u rukama. Bez obzira na nisku cijenu.
|
Istinu zboris. Ali Spire je kod nas ionako zapostavljen i cesto puta zadnji izbor. A zbilja ima jako dobrih USB kucista.
Citiraj:
Autor estugarda
|
Trebas traziti Danijela iz HG Spota i zamoliti da ti naruci. Oni su i dalje vezani HG-om i moraju ti naruciti. Jedino je pitanje cekanja ali mogu ti ga naruciti sigurno.