Ja sam se prije preko nekoliko mjeseci raspitivao malo o toj MEMIO temperaturi, što je to, što pokazuje, .... bla, bla, bla i to na PCE i guglajući okolo.
Uglavnom, nisam našao zadovoljavajući odgovor, odnosno da je netko sa 100 % sigurnosti mogao reći da je to-to, nego odgovori tipa: da je to najvjerovatnije memorijski kontroler na samom GPU i da baza hladnjaka ne prijanja najbolje na čip.
A koliko se sjećam tako nešto je i potvrdio LuxZg kad sam ga pitao, dok bi se friškijom pretragom neta, možda našlo i nešto novog o tome.
E sad, koliko je opasno imati tu MEMIO temperaturu na visokim vrijednostima i koje bi mogle biti posljedice toga, to nisam uspio saznati.
Znam samo da kod mene sa vremenom očitanje vrijednosti te temperature raste, dok su ostale na "normalnim" razinama i da vađenjem, čišćenjem coolera i stavljanjem nove paste, ta temperatura padne.
Inače, zbog toga nisam primjetio neke probleme u svakodnevnom radu i igrama, tako da možeš biti miran, pogotovo što ti je grafa još uvijek pod garancijom.
evo nešto o tome:
http://www.overclockers.com/forums/s...d.php?t=584809