View Single Post
Staro 03.12.2004., 14:54   #1
Sam Fischer
Džabe si krečio!
Moj komp

Sam Fischer's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Unhappy Počeo da zaj.....

)aime ovako.Molim vas za pomoć jer i sam ne znam što da radim.evo moje uklete priče (makar mislim da ovaj prvi dio nema veze s ovim što se događa)

Pričica
Jednog lijepog sunčanog dana idem ja čačkat po postavkama memorija.Prije je sve radilo za 5. I stavim je on prvo sa 2,5 na 2, i komp poludi.Reko ja dobro, restarto bios, i komp počinje dizat vidovze i BANG - crkne. Reko ja, dobro sranja se događaju.idem ja njega opet upalit, svi keleri se upale, upale se lampice, al se ništa ne događa - naravno nema slike.I probam je tak njega par puta upalit/zgasit i naravno ništ.Opsovo sam sve po redu i pričeko jedan dan.Kad je njega sutra upalim I SVE NORMALNO, bar sam mislio da je normalno.Sad podiže windowse, ali nakon prosječno pola sata rada bilo čega se slika prvo zblesira i onda crkne, monitor se ugasi, komp ostane radit.I tak stalno.
Ja sumnjam na napajanje imam neko šitno noname 400 w (moš mislit ak ima 200 dobro je)
Al možda je nešto s grafičkom, nedaj bože, al sumnjam jer sam ju vratio na stock clockove, i opet isto.
Mislim da je napajanje jeer je užasno nesabilno - napon proca varira od 1, 60 - 1,73 V?????????????
U pomoć!! molim vas!!!
btw., komp je iz siga.
Sam Fischer je online   Reply With Quote