View Single Post
Staro 19.04.2010., 10:34   #4
Rhodin
Registered User

Datum registracije: Apr 2010
Ma dečki, fulali ste poantu, ne smeta mene kupit 2 tv-boxa, home-boxa ili šta već, mene smeta činjenica da sam defakto ucijenjen od strane Metroneta ić na njihovu uslugu koja je na nivou usluge iz 2007. sa 12 satelitskih programa ala rtl 1, 2, 3, vox-tva i čega sve ne, internetske veze od 2Mbps )obostrano što je ok) itd. dakle loše usluge po današnjim cijenama bez neke dobre alternative, ako sam dobro shvatio. Najmanji problem je kupit 2 uređaja, to je recimo 2000kn, problem je šti sa njima neću imati nikakvu uslugu. Uz to moram još nabaviti router, razvuč žice po stanu itd. a postoji ifrastruktura koju, da su mi odmah objasnili o čemu se radi i kako ovo radi, bih prilagodio sadašnjim potrebama na vrijeme, a ne sad kad mogu samo lupat glavom o zid i nadat se da će ove u Metronetu prosvijetlit da i mi zaslužujemo ok uslugu iako smo monopolizirani od strane njih.

Sad, ako netko zna kako dobit pristojnu uslugu u stanu bio bih mu zahvalan da me prosvijetli... zvao sam jutros T-com, oni moraju napraviti uviđaj tehničkih mogučnosti, to bi trebalo biti gotovo do kraja tjedna (naravno ne može mi dat broj od tehničke službe pa da njih upitam, a ona sama nema pojma o čemu ja pričam tako da je to bio vrlo ugodan i koristan razgovor.... NE!), ja useljavam 1.5. dakle prvih mjesec dana mogu zaboravit tv, telefon, internet.... sigurno, a dalje ovisi, opet, osim ako ne pristanem na ucjenu od strane Metroneta i prihvatim njihovu uslugu takvu kakva jest, onda vjerojatno mogu sve imat već slijedeći tjedan.
Rhodin je offline   Reply With Quote