- ne zablokira on uopce, radi sasvim normalno osim sto se nece spojit na net u nekom kracem roku bez reboota. nocas sam timer namjestio da mu prekine struju oko 1 ujutro i da ga spoji oko 6 ujutro i nasao sam ga ujutro da je spojen i sve radi uredno sto znaci da se spaja on, ali mu ocito treba nesto duze vremena. nemam pojma zasto.
-radi web config bez greske
-sve adrese "stalnih" usera su namjestene na static sa ukljucenim DHCP-om, DNS i sve ostale slicne postavke su na manual.
-sto se tice drugih routera, imam 2 doma D-link 584 i D-link 684 koji su me poceli prcat, zato sam i kupio novi (u ducanu). ovi su bili kupljeni polovni i radili bi jedno vrijeme kako treba, a onda bi poceli problemi, tipa diskonektiranja itd. probavao sam i reflashanja i rebootanja, ali svako toliko ista stvar. po meni ili su se pregrijavali ili su jednostavno dali svoje iako bi mi bilo draze da krepaju skroz nego da ovako "zavlace" ;-). sad sam ih bacio sastrane za rezervu. vjerovatno bi na on demand i sa jednim userom radili ok, ali ako ih pustim da vrte 24/7 to je uzas.
pozdrav.