View Single Post
Staro 15.04.2010., 22:42   #105
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Overhaul Pregled postova
Ok ne navijam za nikog, ali koliko ja znam upravo obratno? Hawkx, farcry2, vantage su sve aplikacije u kojima je ati bolje stojao. Osim toga, samo je u zadnjem testu ukljucen HQ AA/AF, i tu je zastucala atica na minimum fps. Plus, citam nevjerojatne izjave da ce ovo cudo kostat 1000 $ ?!?! I jos plus toga, ovako overclockana, guta vise struje nego termi 480
Dakle, da rezimiramo: skupa, i gladna struje sa nekih 10% gaina u odnosu na stock model. Bogati, zvuci koda ju je sklepao Jen-Hsun Huang osobno... jos samo fale drveni sarafi :P

Farcry2 nikak ne leži atijevim grafama prema testovima koje smo vidli pri izlasku femija . Ima drugih igri gdje je razlika puno manja(5870 vs 480) i gdje bi ova sapphire bila možada i duplo brža.
Ne znam kak uopče možeš spominjat potrošnju dvoglave kad su joj preformanse brutalne za razliku od 480 koji svoju potrošnju ne opravdava.
J.h.h. tek treba sklepat svoju dvoglavu pred kojom je težak zadatak ak hoče skinut ovog monstruma,jer prema potrošnji ,zagrijavanju a cijeni femija to izgleda skoro pa nemohguče(trenutno).
MAGARAC je offline   Reply With Quote