View Single Post
Staro 15.04.2010., 14:28   #46
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
http://www.modifiedcars.com//pix/car...8504_13648.jpg

Htio ti je sugerirati da ovo nije S3 novi. Ili ajd,M5..kad pričamo o klasama.
To što si ti sad postao su već opako kruške i jabuke....
Malo sam previše u automobilima svakodnevno.....
A i nisam tutlek za kompove nakon 15 god. svakodnevnog rada s njima u svim oblicima, oš softverske zaj..... oš prtljanja po hardveru.....
Al ajd da rezimiramo više ovu zeku peku - ja sam samo htio poentirat da je E8*** serija vrh u svom rangu - dakle za s.775 i već mi je dosadno ponavljat se, i niti sam je u jednom trenutku usporedio sa quadovima, a pogotovo ne sa novijom arhitekturom i5 ili i7 procova.... Dakle - ne postoji ništa jače sa 2 jezgre za s.775, eto to jbmu misha maloga.

A što se tiče auta, sad ću se osvrnut i na to, mada to nit ima veze s ovim nit ima puno smisla - renault clio sport, kad je već spomenut, je auto koji po performansama i mogućnostima parira i nadmašuje prilično velik broj auta iz većih klasa, a klasa automobila je samo čista logička podjela po veličini, ničem drugom, a potreba pojedinca za velikim automobilom je vrlo mala, kod 90% ljudi je dokazano da im veliki auto treba samo za otić na more 1 godišnje, za sve ostalo bi bio dovoljan upravo auto veličine clia pa i manji, udobnost na stranu, ali tu se uzima u obzir trošak održavanja velikog automobila, njegova potrošnja, skuplja registracija, itd itd. O ovoj temi mogu napisati doktorat samo tome nije ovdje ni mjesto ni vrijeme, nego sam samo pokušao obrazložit da je usporedba s temom samo donekle uspješna.
Možemo mi taj high end i njegovo značenje usporedit tako sa skoro svačim - recimo auto pojačala - i 2kanalno pojačalo ima high end predstavnike, isto kao i 4kanalno npr. A njihova međusobna usporedba bila bi pomalo glupa jer ovisi o potrebi korisnika. Isto tako je i ova između c2d i c2q procesora, i od tud moje mišljenje i stav. Eto toliko.
EOD.