Citiraj:
Autor 2 die 4
znači to je ipak do dva monitora, jer ja sam mislio da sam jedino ja lud!
ja imam dva monitora spojena na 5870, jedan je na DVI a drugi na HDMI i taktovi su mi u idle uvijek na 400/1200, i jedini način da ih u Idle dobijem na 157/300 jest da malo kloknem grafu!
ako pak to napravim onda mi slika titra na jednom od monitora, i nikada na istom, dakle mjenjaju uloge, a to neželim i onda držim na defaultu, ali mi je temperatura ond u idle 55°C
ima li šanse da nađeš taj post da pročitam, možda postoji riješenje!? 
|
Što se tiče treperenja mogu reći da sam primjetio istu stvar ali samo kad imam uključen extended display i to na drugom displayu tj. tv-u i to samo kad pomičem miš na njemu.
Vjerojatno je neki bug u driverima ali svejedno moram reći da sam bez obzira na ovaj mali "glitch" općenito zadovoljan novijim ati driverima (10.2., 10.3.). Recimo kad u usporedbu uzmem nvidi-u koja nema mogučnost kloniranja display-a.
Da ne ispadne da stvaram nekakav animozitet prema nvidiji, prije 5850 sam koristio 8800GT i 260GTX koje su stvarno odlične grafičke pogotovo kad su u pitanju preformanse u igrama.
No, što se tiče nekakvih 2d tj. desktop opcija nisam bio previše oduševljen sa njima tj. sa nvidijinim control panelom, po meni je tu ATI korak ispred.