View Single Post
Staro 13.04.2010., 20:13   #1441
Verbum
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor 2 die 4 Pregled postova
znači to je ipak do dva monitora, jer ja sam mislio da sam jedino ja lud!
ja imam dva monitora spojena na 5870, jedan je na DVI a drugi na HDMI i taktovi su mi u idle uvijek na 400/1200, i jedini način da ih u Idle dobijem na 157/300 jest da malo kloknem grafu!
ako pak to napravim onda mi slika titra na jednom od monitora, i nikada na istom, dakle mjenjaju uloge, a to neželim i onda držim na defaultu, ali mi je temperatura ond u idle 55°C

ima li šanse da nađeš taj post da pročitam, možda postoji riješenje!?
Što se tiče treperenja mogu reći da sam primjetio istu stvar ali samo kad imam uključen extended display i to na drugom displayu tj. tv-u i to samo kad pomičem miš na njemu.
Vjerojatno je neki bug u driverima ali svejedno moram reći da sam bez obzira na ovaj mali "glitch" općenito zadovoljan novijim ati driverima (10.2., 10.3.). Recimo kad u usporedbu uzmem nvidi-u koja nema mogučnost kloniranja display-a.

Da ne ispadne da stvaram nekakav animozitet prema nvidiji, prije 5850 sam koristio 8800GT i 260GTX koje su stvarno odlične grafičke pogotovo kad su u pitanju preformanse u igrama.
No, što se tiče nekakvih 2d tj. desktop opcija nisam bio previše oduševljen sa njima tj. sa nvidijinim control panelom, po meni je tu ATI korak ispred.
Verbum je offline   Reply With Quote