View Single Post
Staro 13.04.2010., 18:58   #1
sharavanja
Registered User

Datum registracije: Oct 2008
RADIO Switch turned off - problem

Pozdrav svima,

pišem ovdje, pošto mi se podforum čini adekvatniji nego u probleme (pošto ne znam jel problem u softveru ili hardveru)

Naime imam jedan stari laptop koji zelim osposobiti, na kojem sam nanovo instalirao XP SP2 i drivere koji su dosli u njega i koji odgovaraju XPu. Brand laptopa je "Notebook computer", presmiješno, ali fakat nigdje ništa drugo ne piše, čak niti u upustvu. Laptop sam dobio prije koju godinu, i sve je uz njega uredno došlo. Nešto slicno nisam vidio u zivotu. Sve super radi i bez problema osim bežične kartice. Laptop ima Intelovu 2200BG karticu za koju je više verzija drivera isprobano i u device manageru piše da je sve u redu i da radi. Problem je što ja wireless ne mogu ukljuciti. Pritiskom na tipku na laptopu ništa se ne dogadja. Sve tipke rade, osim te, dakle tipka za on/off wirelessa ne reagira. Skinuo sam najnoviju verziju Intelova PRO seta i isto ni preko toga ne mogu ukljuciti wireless jer je opcija on/off zasivljena. Svasta sam pokusao i nije mi jasno kako ukljuciti wireless :O U BIOS-u je kartica enablirana.

Molim vas pomagajte

Hvala : )
sharavanja je offline   Reply With Quote