View Single Post
Staro 11.04.2010., 16:33   #24
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor luks 88 Pregled postova
kakav Graz,kakve su kombinacije?

Akasa je 18 eura + poštarina do Graza je 10 eura ,znači sve skupa oko 220 kn ako nema još davanja, a npr. Noctua P12 sa poštarinom me dođe 150 kn
Pa nebush sam narucivao pobogu,vec nas je par,a Noctua je po specifikacijama slabiji i glasniji hladnjak od Akase + neznam kolko tu koristi PMW punkcija koju Noctua takođe ne posjeduje... uglavnom četvero nas je zasad hehe

Pa fora je da se naruci za AT(Graz),mozda ima neki shop koji free šalje za austriju. Ja il stara poslovno idemo svaka 2 tj u Graz te ih preuzmem od mojih prijatelja koji tamo žive...ukrato

Citiraj:
Autor Doink the Clown Pregled postova
Obje kombinacije, najprije je bio namijenjen za montažu na TRUE pa kad mi je Warp uletio stavio sam ga iza hladnjaka na kućište da baca topli zrak van pa kad se Warp pokazao nepouzdanim Apollish je vraćen na TRUE dok mi ne stigne Thermalright Whisper Quiet.
taj Appolish mi se svidio(srebrna verzija) a onda su mi na jednom stranim forumu i spomenuli bas da je to low static pressure fan i da je bolji za caseove nego za CPU hladnjake a Cluster serija za proceve im i nije nesh
trouble je offline   Reply With Quote