11.04.2010., 15:46
|
|
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Autor xGAME
Ti to mene za cit optuzujes lol, samo sam se zaletavao na plantove i plantao, jbt pa cijeli sarzer sam isucao svaki puta na tebe, a i u isto vrijeme smo se 90% slulajeva vidjeli, pucam uvijek u prsa ili glavu, pa sad tko kgoa prije ubije, jbg
A i 1vs1 je bilo, ono plantam dva plnta i negdje izemđu njih čekam, a što bi treba radit, koliko ste vi mene puta na onoj snježnoj ubili, gdje god sam bio si me heličem ubio ili tenkom, ili ona jebna "isprana mapa" kad me cyc (mislim da se da mu je tako nick), svakih 15s-20s snipom ubio, što sad bi ja treabo svakog takvog za varanje optužit, jednom ti ide jendom ne...i sam veliš prsa u prsa, znači da smo se međusobno pucali, i od kada lvl odlučuje o skillu, dobro u toj igra malo da jer je dosta toga zaključano, pa je onom lakše igrat tko je veći, tj tko je za nešto određeno nešt otključao
|
Da, bas zato nam treba pbbans i zato izvodim sve ove kerefeke kako bi nas streamali i time skinuli s admina teret procjene tko je cheater, a tko ne. Time i zaštitili optužene jer je postalo uobičajeno da se na PcE i BUG-u urla "cheateri", a nitko ne zna jesu li cheateri ili ne. Uobičajeno, oni koji gube viču "cheateri".
Ali s druge strane pbbans je samo na serverima koje streama i to povremeno po random principu našao 1522 cheatera samo na Bad Company 2 serverima u ovih mjesec dana otkad je izašla igra. A streama samo dio servera (one koji ispunjavaju sve one uvijete) i streama povremeno, sigurno nije pohvatao sve cheatere na tim serverima. Također sam na njihovom forumu naletio na jednu staru listu cheatera po državama, Hrvatska je iznad Russian federation.
|
|
|