View Single Post
Staro 08.04.2010., 13:40   #7
ZAHHAROW
relaksirani lemur...

ZAHHAROW's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
isto tako ništa ne košta pokušati ovo:
ALI SPREMI SVE PODATKE NEGDJE VAN ILI NAPRAVI SA PARAGONOM NOVU PARTICIJU I SPREMI NA NJU (OVO NE IGRA ZA KILLDISK) JER ODU NEPOVRATNO!!!

probaj držat tipku 0 (nula) dok je lap zgašen, onda ga upali dok ju držiš, ako poćne bipkat, pusti tipku nula. kad te pita dali hoćeš recovery reci da, i slijedi upute. odaberi Recovery of Factory Default Software, i nakon toga Recover to out-of-box state.

(ovo će paliti ukoliko na lapu postoji skrivena particija za recovery)

ili

sa F8 dođi do onog advanced boot options ili kako već. odi na Repair Your Computer, onda na Restore Application, i tu bi mogla biti opcija Full Factory Recovery.

ili

napravi ono kaj ja uvijek napravim kad me nešto živcira. killdisk, zero out metoda, jedan prijepis, retry 1, , kompletan device, 40 minuta i disk je ko od majke rođen vjeruj mi. samo mu u biosu uključi sata native mode, ili isključi, nemrem se sad sjetit, i stavi na IDE kao što je kolega rekao. naravno prije ovako radikalnog postupka spremi podatke negdje na neki externi disk ili nešto, jer poslije ovoga ih ni FBI nemože ekstrahirat sa diska:-)))=

ovdje sam vidio drivere za win XP za tvoj lapac:

http://www.laptopbeep.com/toshiba-sa...for-windows-xp

nadam se da sam barem malo pomogao.

Zadnje izmijenjeno od: ZAHHAROW. 08.04.2010. u 18:06.
ZAHHAROW je offline   Reply With Quote