View Single Post
Staro 08.04.2010., 02:29   #2924
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor creativo91 Pregled postova
Ne samo da su cheateri nego ekipa igra 6v10 protiv nas i ne žele napraviti balance timova te uz to sve naravno varaju... ROFL

Ali je zato gušt kad im Neo-st i Mansky počnu spemati CHEATERS!!!! COWARDS!!!
Hahahhaa,to je da ih demoraliziramo i ubijemo psihički.

Ali stvarno se na tom PCE-u skupi neka neviđena vrsta ljudi,neka neviđena vrsta retaja.
Pogodim likom iz tenka na cca 8 metara,on se šećka i ispali gustava,ubije mene i Nea (čini mi se? ili si ti izašao čim se izbacio lock-on?).
Djeeeea.Ali kako sam na Nelsonu roknuo lika iz snajpa sa sasvim druge strane,kroz borove,lolz.Uopće ga nisam vidio,nego ga je netko spotao dok je lik kempao na krovu B (wtf čovječe,kampiranje na ravnom krovu,praktički deci po onakvoj mjesečini?!),nanišanim,opalim i kaboom - Killing an enemy 50+ ,Headshot 10+.
Uz to,ušetam im se u bazu dok su bili attackeri,Aerendyl na UAV-u,zaletim se,bacim dvije bombe (naravno,ne ubijem ih - djeeeeea) i uz to prikoljem Aerendyl-a,pa me tek onda ubiju.I sad ti igraj u timu Attackera koji čuvaju vlastitu bazu,lolz

Kak' smo popizdili danas,haha,pa smo s brda Neo,Max,ja i Morbid spemali sa grenade launcherima i gustavima.
E,ali ako nisam barem pet puta napisao "TEAM BALANCE","TEAMS","RETARDS.TEAM BALANCE.IT'S 8 vs. 4" onda ne znam.
Ali zato je bijes odigrao svoje,bacili smo karte na stol,izvukli aseve z rukava i kaboom - sljedeća mapa -> Isla Inocentes.
Mi Attackeri...uništili smo ih k'o Hirošimu,na kraju su pobjegli sa servera i vjerojatno rekli:
"UF,ovi kuže da cheatamo...imamo cheatove i rokaju nas k'o piliće,kmeeeee,doć ćemo sutra kad dođu noobovi.zz".
I sjećam se da je netko napisao :
"Jebote nemoš u miru ni sms poslat" - L.O.L

I još jedna stvar mi nije baš kristalno jasna.
Nelson Bay,attackeri smo.Osvojimo prvi A i B,stavim da se spawnam na Aerendyl-a koji je bio na UAV-u u početnoj bazi (htio sam se tamo spawnat jer su dvojica protivnika bila u kući bivše A) - SUICIDE -10 - EPIC FAIL.Tako tri puta,a Aerendyl-u ništa?
Kontam da se međe mape pomaknu kad se osvoji teritorij?
Ali opet,na drugim mapama se mogu vratiti iz bilo koje baze u početnu bazu bez frke...

EDiT: I da,čak sam u Nelson Bay-u u početnoj bazi nesvjesno sletio na drvo () ,padnem (normalno,nisam skužio da sam pao na drvo,pa nisam stigao otvoriti padobran) - Suicide -10 - EPiC FAiL.

<3 DiCE jer neće naplaćivati DLC pakete,al' hrak na DiCE radi nekih (puno) bug-ova.Mogu sletit' na drvo i poginut,ali ne mogu srušit' najveće drvo u Valparaiso-u.Djeeeeeeea.

All you have is your fire and the place you need to reach.
Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash.
Alph4Dawg je offline   Reply With Quote