View Single Post
Staro 03.04.2010., 22:43   #28
Computer_Modder
Premium
Moj komp

Computer_Modder's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Rounded kabel je 80-zilni, svih 8 koliko ih imam.
Neonke u kompu nemam, nisu nikada bile niti ce ikada biti (iako ih imam u kutiji 10ak komada). Sto se moddinga tice, nema nista u kompu osim sto su zice slozene (s vezicama).
Na kucistu imam neke stvari zaljepljene, kroz balkon zice idu i sve je u zidu s onim 'kopcama' (zabije se cavlic i drzi zicu). Jedini nacin da maknem komp je da rezem zice, sto nikako nebi htio radit.

Ne vidim razliku izmedu flat i rounded kabela, pa bi zato htio staviti rounded (flat imam samo od maticne zapakiran original).

Slusam prijedloge, predlozeno je da promijenim kabel, promjenit cu nocas, nista ne ocekujem (niti rjesavam!) misaono. Samo bi htio potvrdu da to i to moram napraviti.
Nije uzaludno jer sve procitam i ako stvarno treba napravit napravim (floppy nije trebao ici, sveje iz Win normalno napravljeno).
Ocekujem daljnje prijedloge (osim za flat kabel, javim kad isprobam rounded pa ako nije OK javim i isprobam flat.

Nejasan sam bio s onim EDITima, jer sam pisao sve preko moba pa ostavim mob pa opet pocnem pisat pa neznam sto sam napisao
Computer_Modder je offline