View Single Post
Staro 02.04.2010., 20:32   #11
Computer_Modder
Premium
Moj komp

Computer_Modder's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Stock je 200*15, ja sam stavio 250*15 i to bi za Intel P4 631 (dobar overclocker) trebalo bit OK, pogotovo ako radim s programom dobivenim uz maticnu koji ne dopusta neke velike vrijednosti.
Samo za 8500GT neznam, s 450 na 550, samo na 5min.

BIOS ima par novih verzija, probo instalirat kad me zezo s automatskim paljenjem nakon gasenja, ali nisam uspio (softer ne podrzava win7).
Probat cu sad s XP instalirat novi bios.

Floppy, za sto mi treba? Da dizem win 95 s njega? Aha, ma updateat cu preko XPa.

BIOS ima neke postavke za OC i sl, ali nisam nikad to radio a ni ne kanim, ono sam samo da vidim kako to radi.

napokon: nema vise error while loading operating sistem.
obrisao sam obje particije, ostavio samo 1.
nadam se da ce radit sad xp i sve kako je trebalo jos 1 put.

- da li je moguce da je druga particija nesto 'hebala', iako je instalacija na drugom kompu OK prosla?
- ako je sve OK, da napravim BIOS update - sad kad sam na xp i mogu...

Hvala najljepsa svima, stvarno me problem i 2 dana bez neta izludilo.

sto se graficke tice...
komp mi je na stolu, temperaturni senzori i jos neke zice nemogu otkopcati a neda mi se odljepljivati senzore (5m dugacka zica, na anteni), i nisam u mogucnosti maknuti komp.
Pored kompa je linija - koja smeta da dodem do unutrasnjosti, i makne graficku.
A i improvizirani ventilator, ucvrscen je za kuciste i graficku - nemoguce ovako u skucenom prostoru skinut.
Zice sam neke moro rezat, bile su vezicama spojene...

- da li je moguce da je druga particija nesto 'hebala', iako je instalacija na drugom kompu OK prosla?
- ako je sve OK, da napravim BIOS update - sad kad sam na xp i mogu...

Zadnje izmijenjeno od: Computer_Modder. 02.04.2010. u 20:42.
Computer_Modder je offline