HDD je na CS; svi su na CS osim maloprije kad je bio na master (cudno, onda ga nije prepoznao).
CDROM nisam u mogucnosti staviti na srednji konektor, ali to slave i master... nema to neke velike veze, samo da mbo prepozna gdje se nalazi uredaj.
Sve se nalazi u mATX kucistu, ne pitajte... Jedva sve mjenjam i spajam.
Imam kontroler, drivere nemam, a ugradit ga - pogadate, ne mogu (skucenost kucista, graficka...).
Probao sam disableati SATA kontroler, ali bios je skroz slab s mogucnostima, mogu jedino disable usb, parallel, floppy kontrolere, o ide i sata nigdje nema rijeci (kao ni za slicne - lan, audio ili sl).
Sad sam upravo na Maxtor 20GB IDE HDD, WIN XP MCE.
Sve upucuje da onaj disk ne radi, NO, uspjesno sam instalirao XP MCE na drugom kompu.
Ponovno cu pitat, kolika je vjerojatnost da sam smanjivanjem brzine procesora
(150×15 (nakon tog se sve blokralo, morao sam gasit komp iz napajanja), 250×12, 250×15)
a graficke s 450mhz gpu na 550mhz, kasnije na 200tinjak mhz, memorija isto downclock).
Sve sam radio iz OC programa u Windowsima.
Nakon tog su poceli BSODovi, pa sam iso reinstall win xp i nije htjelo...
Savjeti?
(idem sad onaj disk na CS probat, iako sumnjam...)
i jos jedno pitanje; da li je moguce da dok je win gore, da sve radi super, ali reinstall nikako nece? strah me opet rusit windowse
edit: evo, disk na CS, sve super prepoznaje.
sad idem opet xp instalirat na taj disk (s trecim dvdromom), iako je prije bio isto na CS, nada umire posljednja...
(i dalje cekam odgovore na iznad postavljena pitanja)..