View Single Post
Staro 02.04.2010., 12:12   #274
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor Majo Pregled postova
Uff sa 600mhz na 700,jel ti je pomak neki,to je sigurno uzrokovalo pretjerano zagrijavanje sa 91c na 94c...Kako objasnjavas da se kartica na tvornickim postavkama,kako je kolega Razer utvdrio,moze vozikat na 800mhz,opet skok od 100mhz a nitko nista nije prckao.Cip je takav kakav je,mozes ga jebat,al opet,da se tolko grije,to mi je zbilja cudno.Krenuo sam usporedbom GTX295 i GTX480,2 velika cipa nasprem jednog jos veceg,2x2>3,dupla regulacija,tisi vent,losiji hladnjaci(GTX295),pa sad mi reci zasto se grije 20c vise .Jedino ako sam skuzio razlika u tranzistorima je,2x 1.4B nasprem 3.2B na GTX480,no opet,ne objasnjava vece zagrijavanje.Uvjerite me u suprotno .
Čuj stari! Gospon Master_Chief ako se dobro sjećam je u zadnjih nekoliko mjeseci za nas koji smo više lijeni da guglamo stavljao ovdje linkove vezane uz arhitekturu, kako stvar napreduje, te koji su problemi sa istom. Tako da mislim da bi mogli ovu konverzaciju prekinuti na ovoj točki jer nema smisla. Čip je točno onakav kakav se očekivao da bu bio. Ako te zanima više, možda da pročitaš te sve linkove (mislim da sve skupa imaš kojih sat vremena skoro laganog čitanja). Ovdje ponavljati istu stvar po 314. put nema smisla!
  Reply With Quote