View Single Post
Staro 28.11.2004., 22:56   #9
Roller
Premium

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Originally posted by vudu2
nemoj iz mds-a kupovati ništa ee
neznam lika u Sisku kojeg nisu zajebali
meni sve crklo što sam od njih kupio, cdrw, mp3 discman, matična, procesor, jedino hard još kako tako, od frendice monitor, od drugog frenda pola kompa, od trečeg isto nekakav pekać
ne priznaju ti garanciju ako sami ne ugrade i ako skineš naljepnicu
obično ako nešto ima godinu dana garancije oni ti daju 6 mjeseci!
Tamo ni prazan cd nebi kupio
da ne govorim da neznaju prodavaći ništa
ma bjež od toga
čim im vidiš izlog samo trči bez obzira i javimi ako si vidio išta što nije SE manli 5600 ili slično

LOL, baš sam se nasmijao ovoj izjavi
Nego, neki dan slažem jednoj curi komp i uzmem neku gigabyte ploču i ne paše hladnjak koji sam uzeo...i mislim si, ajd, idem potražit hladnjak (u kućnom izdanju=pidžama+gornji dio iste) i odem u mds da se ne sramotim po centru, donesem ploču da budem siguran da paše hladnjak, uđem unutra, kad ono female, 20ak godina, uske hlačice i majčica, odmah sam se vidio kako ona sikće a ja mijaučem ko mačke u veljači....grrr...mijauuuu
uglavno, suzdržim ja svoje hormone i lijepo zamolim da mi da...(neki hladnjak za tu ploču), i ona fino uzme ploču i ide isprobavat hladnjake...i nakon trećeg je već toliko razvalila kondenzatore oko socketa da je svaki pasao:confused: , aj dobro, daj sad taj koji paše velim ja...uglavnom, ako si stvarno otupio, nemoj tamo kupovat, sigurno će te zahebat...
Roller je offline   Reply With Quote