View Single Post
Staro 30.03.2010., 12:49   #163
Beetlejuice
Nisko letim, visoko padam
Moj komp

Beetlejuice's Avatar

Datum registracije: Mar 2010

Da li imas razvijen charm i onaj drugi skill pa si ga uspio odgovoriti na Noverii?!
Ili si s njime bio dobar tijekom igre pa je on jednostavno popusti...

I da jbt ja zayebao,zadnja mi je misija Ilos i ne mogu se vratit u Citadel,a Normandy je ukraden pa nemogu...
I,gdje ima još za trade-ati iteme?!
Bio sam na Noverii ali ono je slabo naspram Citadel

..da ga održiš na životu moraš imati dosta Paragona ili onog drugog (nezz kako se zove ali ugl) ugl kad pričaš s njim ako si dosta puta bio "dobar" otvorit će ti se nova rečenica da mu odgovoriš pozitivno i to je to....ja sam uspio kad sam drugi put prelazio igricu..

-->
Citiraj:
Autor blava Pregled postova
Hebote de podijeli to iskustvo s nama kako ga odrzati na zivotu

Da li imas razvijen charm i onaj drugi skill pa si ga uspio odgovoriti na Noverii?!
Ili si s njime bio dobar tijekom igre pa je on jednostavno popusti...

I da jbt ja zayebao,zadnja mi je misija Ilos i ne mogu se vratit u Citadel,a Normandy je ukraden pa nemogu...
I,gdje ima još za trade-ati iteme?!
Bio sam na Noverii ali ono je slabo naspram Citadel

..da ga održiš na životu moraš imati dosta Paragona ili onog drugog (nezz kako se zove ali ugl) ugl kad pričaš s njim ako si dosta puta bio "dobar" otvorit će ti se nova rečenica da mu odgovoriš pozitivno i to je to....ja sam uspio kad sam drugi put prelazio igricu..

Beetlejuice je offline   Reply With Quote