Tema
:
Kejbljving job!
View Single Post
29.03.2010., 18:44
#
2030
tomek@vz
Premium
Moj komp
Datum registracije: May 2006
Ukratko...usro sam motku sa HTPC-om...sve je bilo dobro dok nije došla famozna GTS250...kartica je ok...al njen vent nije...i nema šanse da ju ohladim kak spada u onom malom kućištu....S obzirom da nema šanse da stavim S1 gore morao sam se baciti u mjerenja svih postojećih hladnjaka i na moju sreću našao jedan koji paše gore uz minimalne modifikacije - AC Accelero Twin Turbo Pro:
A s time sam dobio dodatan problem...osim ak neću da mi komp zgleda ko american muscle car iz 70-ih sa dijelovima motora nad haubom morao sam i mijenjati kućište. Nakon što pregledah sve što se kod nas može kupit zaključio sam samo jedno...starim
Tražio sam klasiku a svi danas sa nečim eksperimentiraju. Ili priključci na krivim mjestima ili preotvoreno ili loš raspored unutrašnjosti ili preskupo za ono što nudi. A pošto mi je glossy stvari uvr glave i glancanja istih svaki dan odlučio sam se na tvrtku koja radi kućišta starog kova: Chieftec (nikad prežaljeni LCH...šmrc)....DH-03 u mom slučaju. Iza tog imena krije se relativno kompaktno i jednostavno kućište u kojeg stane podosta toga ako je korisnik nezahtjevan sa diskovima (3 max). Kućište je iz Mesh serije pa sprijeda dolazi sa filterom za zrak koje funkionalno služio kao zaštita od prašine. Odvojivi kavez za disk je izuzetno praktičan te u mom slučaju jako korisno napravljen s obzirom da je moguć bolesno jednostavan mod stišavanja 2.5" diskova...pa evo par slikica:
Iako kompaktno i jednostavno kućište i dalje opravdava svog tvorca...yep ovaj "mali" Chieftec je čvrst i težak kao i njegova velika braća što rezultira boljim otporom na vibracije pri čemu pomažu i debele gumene nogice. Ne...ovo kućište definitivno nije šminker kao neki Coolermaster ili Antec ali bolji "radni konj" za manje novca (cca 350kn) ne postoji...Što se tišine tiče...a znate već - jako je tih
Što se temperatura tiče...
CPU (3.5GHz@1.4V): 32 - 43
Chipset : 35
VGA: 43 - 63
HDD: 30
Još da mi samo Ninja 2 uleti i nitko sretniji od mene
Komentare i sugestije na sunce
Vidi profil
Pronađi još poruka od tomek@vz
Moj komp
CPU:
AMD Ryzen 5 5600G + Scythe Mugen 5 rev. B