View Single Post
Staro 29.03.2010., 17:55   #4
Computer_Modder
Premium
Moj komp

Computer_Modder's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Ne koristim WLAN iz 2 razloga;

1. na n00b tcom sluzbi za korisnike su mi rekli da nesmijem postaviti vlastite postavke za zastitu (citaj: oni podese samo za srednju zastitu, gori narancasta, ja sam postavio na jacu zastitu i bila je zelena LED, no kako je tcom rekao, to nesmijem raditi pa su mi ukucani isto i zabranili WLAN je ugasen.

2. PCB modema je izvan kutije (da se bolje hladi, ovako se net na 5min ugasi svaka 4-6 sata, a dok je u kutiji svakh 30-120min), pokusao sam antenu skinuti ali bez rezanja plastike neide - nemam antenu na modemu tako da nemogu probati da li to radi; no trebalo bi raditi posto isti lap s istim modemom radi (kad je spojen kod kompa).

Mene stvarno ovo cudi, 8 kabela s niti jednim ne radi, odem u drugu sobu, spojim na kabel umjesto kompa, radi. Mjenjam portove gdje su ukljuceni kablovi, nista (na onom 20m za komp radi, 1.5m ne radi).
Trebam kupiti i 9ti kabel ili? Na laptopu se nemoze uci u internet properties (zarazen zlonamjernim softverom), no mislim da to nebi trebao biti razlog.

EDIT: idem sad probat iskopat jos jedan lap pa vidjet da li on radi na nekom od kablova.

Unaprijed hvala!
Computer_Modder je offline   Reply With Quote