View Single Post
Staro 25.03.2010., 16:43   #3496
snorky_vk
Premium
Moj komp

snorky_vk's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor blackened Pregled postova
Ja opet imam obrnuto proporcionalnu situaciju, radim u trgovini, trudim se biti u toku svih novih modela daleko i prije nego što dođu na police, kolko god posao bio loše plaćen donekle ga i volim, dakle neka vrsta mazohizma .

No ugl., izgleda da spadam pod kategoriju netipičnog trgovca jer ću prije ljudima ponuditi plazmu nego lcd, više zbog negativnog generalnog stava prema plazmama koji me živcira a znamo svi da ne drži vodu.

Apsolutno nemam nikakve osobne koristi hoću im prodati skuplje ili jeftinije, lijepo im objasnim sve prednosti plazme naspram lcd-a ali sve mi se to na kraju čini uzaludnim, jer na kraju dolazimo upravo do tih već klišejiziranih razloga zašto neće plazmu; "kvare se, troše puno struje, tako mi je rekao susjed, bratić, zaovin jetrvin pasanac...."

Nedavno me jedan optužio da mu želim prodati muda pod bubrege kad sam mu preporučio x10 a on se zagledao u LG Lh2000 i uvjerava me da ima bolju sliku. A čovjek čučnio 30 cm ispred x10 i veli da mu nije oštra slika

Ugl. mislim da će proći još dosta vremena dok plazme dodju na glas kao kvalitetniji proizvod no u krajnoj liniji to toliko zapravo ni ne igra ulogu među kupcima jer većina njih ni ne pogleda plazmu iz drugog razloga a to je da 90% prodaje čine 32" inčni paneli
aj fala bogu da ima i normalnih prodvača. koji barem nešto pročitaju pa onda govore.... ovaj moj slučaj je iz vinkovaca, tamo gdje god došao praktički samo lcd-i jer plasme nitko neće jer nevaljaju... i prodavači se uopće ne trude to promjenit....i di neš onda ratovat....
snorky_vk je offline   Reply With Quote