Citiraj:
A ne baš. Zadnjih nekoliko dana se igram sa Ubantuom i stvarno je zaje**ncija sredit drivere za wireless da podržavaju injection koji je potreban za hakiranje WEP-a. Tako da je Backtrack(4) prava stvar jer ti ponudi to sve na tacni.
|
Pa to sam i ja rekao, nikako nisam uspio složit obični airmon-ng.
Citiraj:
Koliko sam uspio skužit, distribucija je zasnovana na Debianu (isto ko i Ubuntu) pa ju možeš slobodno svakodnevno koristit, ali ne vidim smisao ako ne misliš svakodnevno koristit ove specijalne alate. Mada, opet, znam par ljudi koji ju koriste svakodnevno, ali ono, to su baš akeri .
|
Da ali opet nije ista kao i Ubuntu, nego baš "tjunirana" za ta hack sranja. Vidio sam negdi da većina onih programa neće raditi na drugim distribucijama, jer su prilagođene za BT.
Citiraj:
Autor Mad_Duke
Čuj. To kaj ti spominješ je "izolirani" slučaj. Meni ti djubretari od alata su normalno šljakali na eeebuntu-u koji koristim na netbooku.
Ali kao što rekoh, nije danas neki problem držati image na hardu i prebaciti na USB kad ti treba za nekaj prek unetbootin-a
|
Imaš pravo, ja imam par distra koje lagano prebacim na stick kad mi zatrebaju, a Ubuntu je na HDDu.
Nego ovaj mi BT zanimljiv jer ima masu ti terminal aplikacija, baš izgleda uber
I da sigurno ima svoju publiku i primjenu bez daljnjega, ali ja nemam vremena to sada sve učit...