View Single Post
Staro 16.03.2010., 00:32   #223
Rebbit
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor LorlonWarrior Pregled postova
Rebbit

Ma de, išo bi ja i dalje od ovoga ali sam softwareski ograničen

CCC mi dopušta maksimalno ovoliko koliko vidiš, a Rivatunera imam ali ga ne mogu koristit jer ne podržava zasad Juniper tak da čekam update

Na nešta drugo nema šanse da prelazim jer sam se naviko na Rivatunera i imam njegov monitoring fino postavljen kao OSD i sve sam si fino naštimo custom kako meni odgovara

Ali eto, appearently zasad sam ograničen na CCC

Trebaju izdati onaj rivatuner.config file gdje će napokon doći i Juniper na listu

I ovo core 1110mhz - jel to sa stock hlađenjem i jel to može baš svako radit ko ima 5770 (i kakve su temperature?)?

Ili si se koristio nekim kerefekama za koje ja i normalni smrtnici nikad nismo čuli?

Pitam jer kad se sofverski naoružim planiram ići dalje od ovih clockova gore navedenih... Tak da, de upozori me prije nego spalim grafu šta smijem a šta ne ^^

EDIT
Ček ili kolko kontam da to uopće nije tvoj clock ili nečiji tuđi pa sam sve krivo shvatio?

De prosvjetlite me

EDIT2
I de imam jedno pitanje koje me strašno muči

Kad bi htio čopit još jednu 5770 za Crossfire, jel bi ona morala strogo biti od XFX-a ko ova sad koju imam ili bi mogo upariti recimo Sapphirku 5770 i XFX 5770 u Crossfire?
i ja sam ogranicen, ali sam preko msi a.burnera skuzio kak mogu i preko dopustenja ici, medjutim događa mi se to da koliko god da sam stavio gpu core speed mi je uvijek nakon par sekundi poceo bacat erore i ne prikazivat sliku, tako da se drzim zadanog intervala od CCC i sasvim sam zadovoljan jer igram sve na high, ako budem za koju godinu trebo brze onda cu mjenjat bios i tako te stvari...

probaj koristit msi afterburner.... m0ozda se iznenadis

da se zna, ovo gore nije moj score, niti moj komp, jest skoro sve isto, samo on ima ddr3...
lik je vjerojatno mjenjao bios i tako neke stvari i neke postavke u msi afterburneru i amd clock tool... (moja pretpostavka)..

nisi krivo shvatio, nije moj clock

Za SLI:
In an SLI configuration, cards can be of mixed manufacturers, card model names, BIOS revisions or clock speeds. However, they must be of the same GPU series (e.g. 8600, 8800) and GPU model name (e.g. GT, GTS, GTX)

Za crossfire:
CrossFire can be implemented with varying-GPU cards of the same generation (this is in contrast to Nvidia's SLI, which generally only works if all cards have the same GPU). This allows buyers who have varying budgets over time to purchase different cards and still get the benefits of increased performance. For example an ATI 5970 will crossfire successfully with an ATI 5870 , or an ATI 5770 with an ATI 5750 and so on.

Lenovo Thinkpad T14
Logitech MX Master 2S
Logitech MX Keys

Galaxy S23+

Rebbit je offline   Reply With Quote