View Single Post
Staro 13.03.2010., 17:40   #1993
tomek@vz
Premium
Moj komp

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Milentije Pregled postova
Koliko te ovo sve na kraju izašlo?
Ne podsjećaj me Izašlo me više nego sam planirao al eto iskreno da idem slagat novu kantu klasičnu nijedno kućište mi ne paše i na svakom nađem manu...proizvođači se previše trude proizvest toplu vodu...htio sam manji SFF komp koji ipak ima i miške jel S obzirom da sam RAM,pržu,napajanje imao otprije za ostatak sam morao dodat još cca 2500kn uključujući sad GTS250 i điđe miđe tipa ventovi,filtri. Planirao sam sve sklopit u Antec Fusion Remote al em je preskup em je prevelik,htio sam nešto čim kompaktnije i da ide normalno napajanje unutra....ovo možda nije najljepše i najkvalitetnije kućište na tržištu ali mi je s obzirom na trenutnu ponudu kod nas najviše odgovaralo. A još i moram zvučnu odnekud smislit (Xonar DS i modat ju),tu računam još cca 600 krznaša...