Citiraj:
Autor Vuco
2) To nije novi lanac i kazeta, jelda ? Jesu prije bili isti lanac na istoj kazeti ili si šarao (lanac s jednog bajka, kazeta sa drugoga) ?
Digni zadnji kotač sa nekim užetom gore i okreći pedalu, pa ćeš sam vidjeti jel se lanac negdje krivi (jer veliš da je imao malu nezgodu) ili ako si stavljao lanac i kazetu koji nisu novi a prije nisu radili skupa, može ti biti i do toga (prejako istrošen lanac ili kazeta ili oboje).
|
ne, rabljeno naravno ali je sve došlo u kompletu tj na drugom bicu je bilo korišteno sve zajedno i sad je na mom sve zajedno...onda bi rekao da treba još kesnuti za lanac jer kad napušta kazetu se nagne u stranu za 2mm i tako putuje do pogona...
EDIT : eh da i Vuco sumnjam da će mi trebati nešto protiv soli jer nije baš da se ekipa danas iskazala s ralicama

zafrkavam malo...a neznam...ja sam ga bio provozao i onda ispred kuće imam poprilično veliku poljanu tako da vjerujem da se sol imala vremena maknuti
btw
EVO kako izgleda scott nakon eto malo uloženog vrmena...još ga treba doraditi i sredit sajle i rogove i sic ali više manje je to to
[nadam se da nije previše trashy]
EDIT #2 : skužio sam zašto preskače...nakon tri sata namještanja stražnje mašinice moram reći da sam u tisućinku milimetra biće pogodio sve šarafe i napetost kabela...hehe...uglavnom ja sam prilikom rastavljanja i čišćenja stražnje mašinice zamijenio ona dva kotačića...i zato je donji plesao a gornji nije dobro hvatao...ajme...tri ure su mi trebale da to skužim :facepalm: