View Single Post
Staro 10.03.2010., 14:24   #3382
dadosbcro
Premium
Moj komp

dadosbcro's Avatar

Datum registracije: Feb 2010
Citiraj:
Autor Bara_st Pregled postova
Dok se budeš ženija bude već i S20 na tržištu ako ti je pripeja neki FullHD TV, a ako ne patiš za FullHD-om onda imaš X20. Inače ja nikada nebi kupio plazma TV bez AR filtera što su npr. U i C serije od

Mislim da će do tada i G20 pasti cijena za nekih 200-injak eura, imamo sada najskuplji G20 u cijeloj Europi.

...bas si me zainteresirao po tom pitanju malo Bara, pa sam odmah morao to da testiram i podigao roletne do ibera

....procitao sam da nema AR filter, ali ja se nevidim bas na televizoru dok stojim ispred njega, roletne su mi podignute do kraja, a tv stoji odmah kraj prozora....
...jedino kad je slika skroz tamna ili kad je tv ugasen malo se vidi, ali nije bas da dolazi do kako neki kazu efekta ogledala, skroz minimalno se vidi, mislim da se bas moras skoncentrirati na to, a gdije ima boje, bas nista se ne kuzi ...jedino mozda preko ljeta kad sunce uprzi, mozda ce se vise vidjeti jer ce biti puno svjetlije, ali ionako kada je ljeto i vrucina 40+ spustam roletne
...na mom starom crt-u se 6 puta vise vidjelo, mogao sam se cesljat na njemu

....eto da ti pravo kazem nisam ni na tamnim scenama skuzio jutros kad sam gledao tv, dok me ti nisi zainteresirao da to provjerim
dadosbcro je offline   Reply With Quote