View Single Post
Staro 10.03.2010., 00:27   #3365
dadosbcro
Premium
Moj komp

dadosbcro's Avatar

Datum registracije: Feb 2010
evo od danas sam postao vlasnik plazme txp42u10, pa da napisem nesto lijepo o njoj, premda je dosta ljudi izbjegava

prvo razmisljao o g20, vidio cijena paprena, pa rekoh da li meni uopce treba ovakav tv, i da li je bolje onda uzeti dva tevea za cijenu jednog g20, jer je on skuplji od u10 skoro pa 4000kn, a rekoh neznam bas da je 4000 kuna bolji koliko meni treba

onda mislio uzeti s10 ili x20, pa posto s10 nije vise bilo na lageru,a meni se nije dalo cekati par dana jer je stari tv ispustio dusu, uzeo u10 na kraju i mogu reci samo rijeci pohvale...

...tv sam kupio u OS, u ekranu, u Strosmajerovoj ulici i ekipa iz trgovine je bila skroz uljudna sto je po meni kao kupcu dosta bitno i njima idu pohvale, jer su decki tamo nesto kao i Nani i Tony ovdije, kuze se u ono sto prodaju i znaju obijasniti neke stvari sto se elektronike tice, a i obrazovani su...

...e da, vidio sam obadva tevea i x20 i u10 preko sd signala i u full hd rezoluciji, tako da momcima iz trgovine opet rijeci pohvale jer su mi to omogucili, cak su i smanjili svijetlo, a ne kao u vecini trgovina,a dosta sam ih obisao, izvlacenje trgovaca kao da nemogu spojiti i neznam ti sve neke price.... tako da sam se na kraju ipak odlucio na u10tku...

...premda je i jedan i drugi tv i x20 i u10 bio spojen preko sd signala, ja nisam bas vidio neku ogromanjsku prednost x20tke, a svi kazu da x20 kao papa malu djecu sto se SDa tice zato sam na kraju i kupio u10 ...mozda je x20 i puno bolji od u10 u prikazu sd signala, ali ja stvarno nisam primjetio razliku, mozda bi netko tko vise zna i vise se razumije primjetio, ali ja na ocigled bas i nisam, tako da vjerujem, da i 50 % kupaca koji nisu eksperti poput nekih ovdije, nebi primjetili neke prevelike razlike izmedju ta dva navedena televizora, kao sto nebi primjetili izmedju g10 ili s10, ja mislim da, ili moras imati oko sokolovo ili si neka prevelika picajzla da bi uocio razliku
....jer da mi je bila i malo bolja slika na x10tki uzeo bih nju jer je i povoljnija ...

...jos mi puno bolja slika kod kuce nego u trgovini moram da priznam
...i neznam samo zasto vecina ljudi govori da je slika losa, neki kazu da je i katastrofa kada se gleda preko SD signala, jel je kod mene slika odlicna, tv spojen preko riblje kosti, antena starija od mene ...
...evo samo za buduce kupce koji se razmisljaju o kupnji ovog televizora, da kazem svoje osobno misljenje, plazma je odlicna iako je najjeftinija full hd plazma, prezadovoljan sam s njom, meni je dizajn super jer nevolim pre nadjindjano tj neki gipsy stil...

...i nemojte misliti da svoga konja hvalim, nehvalim, jer je najjeftinija full hd plazma i jer sam 2 mjeseca citao forume, sto nase sto strane, bio u velikoj nedoumici izmedju par modela i proizvodjaca kao vecina ljudi ovdije i tek sam se onda odlucio za kupnju, pa se zahvaljujem i ekipi s pocetka posta koji su skroz aktivni sto se ove teme tice i jos nekima, da suzim taj izbor

...mislim da je ovo jako dobar izbor za ljude koji su ograniceni budzetom do 5.5 tisuca kn za televizor i koji planiraju kupiti full hd plazmu i kojima nista ne znaci imati najskplji tv u komsiluku, jer cijena nije previse visoka za kvalitetu slike i same izrade televizora jer je po meni vrhunski za te nofce i za moje potrebe...

Zadnje izmijenjeno od: dadosbcro. 10.03.2010. u 12:43.
dadosbcro je offline   Reply With Quote