View Single Post
Staro 09.03.2010., 12:30   #1805
LorlonWarrior
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2010
Citiraj:
Autor sina xx3 Pregled postova
Pozdrav,..molim Vas iskusnije za malu pomoć pošto nemogu riješiti problem "trzanja" slike u igricama,..dakle problem je sljedeći:
Prije dva mjeseca kupio novu XFX 4870,512MB,DDR5,nova instalacija Windows 7,64bit,sve instalirano i radi ali od prvog dana u svakoj imalo zahtjevnijoj igri (COD6,Crysis Warhead i sl.) događaju mi se "trzajevi" pri igranju.
Trzajeve bi opisao kao zastoj pokreta u djeliću (desetinki) sekunde ali se okom itekako vidi,nisu vremenski pravilno raspoređeni,ali su stalni (nekada ih nema 15 min a nekada se pojavljuju svakih 30-tak sekundi)
E sad OCCT GPU test od jednog sata prolazi bez errora a temp. grafe su 56*C default/88*C load,dakle one nisu problem,mada i pri testiranju ona crvena dlakava pojava također svakih 15-20 sekundi "trzne".
OCCT CPU test od 1h također prolazi bez problema a temp procesora (AMD B45, X4) su 37 default/57full load,a hladi ga TT MaxOrb.
Instalirao sam i ručno zadnje drivere sa službene ATI stranice za Windows7 ,64bit...(10.2),...ali stanje se nije promjenilo.
Na šta još da obratim pažnju?,...napajanje je Corsair 400W,grafa je spojena sa 4 molexa na 2 6pinska konektora,a mema je Kingmax Mars DDR2,1066MHz,4x1GB,...može koji savjet Vas iskusnijih,..hvala unaprijed.
Meni potpuno ista stvar kad sam igro Crysis

Frejmovi konstanto oko 30 ali svaki puta kad bi se okrenuo za 180 stupnjeva naglo, dogodi se taj trzaj od 10 stotinki. Ja bi reko da je to do procesora ali opet nekako mi pobija tu teoriju stvar da imaš super procesor

I bez obzira koliko god smanjiš kvalitetu slike, to se opet događa, jelda?
LorlonWarrior je offline   Reply With Quote