View Single Post
Staro 07.03.2010., 15:40   #2927
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor elvis again Pregled postova
Sory Vuco previdel sam pitanje.
Imam 90kg .
Nakon solidne voznjice gore i dole. Mogu rec da je ovo super kombinacija. Kocnice rade odlicno. Zaustavna sila se odlicno dozira. U usporedbi sa magurom luise 180mm rotorom je nesto bolja snaga, bolje doziranje ali najveca razlika je u tome sto se ne osjeti zamor kocnica nakon duzeg spusta. Sa hayes trail ova kocnica se nemoze uspoređivati.
Te kocnice sam probal dosad pa nemogu nis vise rec, dogovorimo se za neku voznju pa probaj sam...
Hvala, sorry ako je zvučalo malo napeto od mene gore pitanje .

Teži si od mene i zaustavlja te super na 185, odlično. Ja sam sada na 84kg, imam SLX naprijed i 160 rotor. Prvi spust na Sljemenu je super odradila, bez ikakvih problema. I primijetio sam isto što i ti - u niti jednom trenutku kočnica nije popustila. Ni malo.
No čini mi se da sam na granici mogućnosti 160 rotora, pa bih eventualno htio malo pripomoći sa nekih 180/185 rotorom, čisto da se ima malo lufta što se tiče zagrijavanja .

Čini mi se da mi je kupovina tog SLX-a bila jedna od boljih odluka . Iza je Juicy 3 koja za zadnju kočnicu odrađuje čisto fini posao.

Dogovorit ćemo se za vožnju jednom, baš bih htio probati Gianta fulku. Čini mi se da je Maestro suspenzija odlična po čitanjima na netu, a bicikli su im u best buy kategoriji.

@aski
Kroz 3. i 4. mjesec dolaze novi modeli, pune se skladišta. Neki su već i dobili određene marke. Pogledaj si u Ciklo centru, sad su popusti na nove i stare Kone (prednarudžbe koje imaju podosta popusta). Iako, vidio sam Focusa Super Bud i bajk je super izgledao.

Za Fluida vele da je više Trail bike i da nije baš među najboljima za pedaliranje uzbrdo.