dakle ovako ide stvar, kupio sam u ADM-a konfu, dečki su mi ju složili i evo sad problema:
Radi se o ploči od Asrocka M3A785GMH/128M
1. Najveći je problem taj da nikako, ali nikako, ne mogu natjerati matičnu/grafičku da mi vrti sliku na dva monitora tj. na monitoru i tv-u. Tv mi je uključen na HDMI, a monitor na DVI i ako su oba uključena nema slike nigdje kad ga startam i što god da isključim slike nema. AKo ga startam samo sa jednim monitorom slika se pojavi, ali - ako imam dvi uključen, ukopčavanjem HDMI-a mi se gubi slika na monitoru, a ne pojavljuje se na tv-u. Ako startam sa HDMI-em, slika je na telki, ali kad uključim DVI ništa se ne dešava sa monitorom niti ga komp uspijeva detektirati. Instalirao sam sve drivere i ništa, skinuo drivere za w7...ništa...napravio drugu particiju, instalirao vistu instalirao sve potrebne drivere - velika nula. A neophodno mi je da imam oba ekrana funkcionalna...za poluditi..
2. HDMI i zvuk - dali je moguće da ova matična/garfička ne prenosi zvuk kroz HDMI? Ako da onda sam se zahebao, ali sve sam već platio, sad ne mogu nazad...
molim pomoć jer gubim i živce i san

stavio sam ovo i na tmeu o konfiguracijama gdje su mi dečki predložii ovo, ali kako sam lud rekoh idem i ovdje zatražiti pomoć