Pozdrav svima.
Evo ovako imam problem sa jednim HDD.
HDD: WDD2500JS
MDL: WD200JS - 55NC81
Evo o cemu se radi: Izvadio sam taj hdd iz racunala jer sam htio prekopirat neke stvari iz tog harda na hard u drugom racunalu. Nisam odpajao hard pod naponom, prvo sam iskljucio racunalo, i odpojio ga iz struje tako da nije bilo struje u racunalu u trenutku kada sam odpajao hard. Tada sam pripojio hard na drugo racunalo i upalio racunalo, hard je radio ali ga ni bios ni windows nije prepoznao (pokusao sam prvo sa ladicom, a nakon toga i direktno preko sata kabela). Nakon toga sam odustao i otisao vratiti hard u svoj komp. Kad sam ga pripojio u svoj komp nije uopce radio (vise se nije ni cuo zvuk rada niti se nije moglo pod rukom osjetit da radi). I da prije pripajanja hdd svaki put sam ga ostavio pola sata u prostoriji u kojoj je i racunalo tako da su uvjek bili na istoj temperaturi i pricekao da se osusi nakon sto se namocio od promjene temperature.
Prije samog prenosenja i spajanja na drugo racunalo HDD nije pokazivao nikakve znakove loseg rada. Radio je brzo i tiho.
Moje misljenje je da je u kvaru elektronika ali bih htio cuti sto cete mi vi reci.