Ovako, zanima me kako je moguce povezati vise kompjutera na jednu pristupnu tocku? Radi se o sljedecem nakon vise dnevnog googlanja, nisam nasao niti jednu stvar koja bi mi pomogla vazano za ovaj problem.
CRVENA tocka na slici je frend koj ima ADSL (flat) posto kod mene SIVA tocka nema mogucnosti jos postavke ADSL-a na nit kod frendova 4CRNE tocke, interesira me kako kod mene (siva tocka) potaviti neku ''PRISTUPNU'' tocku kako bih se ja mogao povezivati na njegov router (crvena tocka), a ostali frendovi (4crne tocke) da se povezu preko mene, s time da izmedju mene (sive tocke) i frendova (4crne tocke) postoji opticka vidljivot cca 800-900m do najudaljenijeg frenda sto znaci da su ostali blize, ali od frenda (crvene tocke) do frendova (4crne tocke) na postoji opticka vidljivost.
Postoji opticka vidljivost izmedju mene (sive tocke) i frenda (crvene tocke) te je udaljenost cca 500-700m.
Sto je svakom od nas potrebno od opreme?
p.s. netrebamo biti svi medjusobno umrezeni za koje kakve igrice, vec samo koristenje interneta
Nisam crtao ulice i ostale prilaze...jer po slici izgleda kao da zivimo u sumi, ali doslovno, pa nemojte zamjeriti...

)
Unaprije zahvaljujem na odgovorima