Citiraj:
Autor salvarez
Pozdrav, evo napokon došle kočnice i čeka se lijepo vrijeme da se ide malo divljat.
Mogli bi slijedeći vikend malo opalit po Sljemenu ak se bude kome dalo.
Evo par slika bajka bez kočnica i sad montirane kočnice.
|
Ja sam za ako neće snijeg padati. Dobil sam i novu Windstoppericu, koja je i waterproof
@ Elvis, aski
Sumnjam da je na Univegi 2010 Talas

, jer dobro je Elvis rekao - Talas nije baš prejeftin. Vjerojatno je onaj stariji koji ima 90-110-130 hoda ili nešto slično (100-120-140).
Elvise, znam da vjerojatno nisi probao SLX-e, ali zaista me zanima koliko si težak i kako rade na 185 rotorima. Ja sam na 160 napred (napred imam samo SLX) i nakon početnog "spaljivanja" pakni koje je trajalo nekih 5minuta, s jednim prstom mogu zakočiti da me digne (84kg + 13kb bajk) na prednji, iako je puno lakše sa dva prsta, tako da sam negdje na granici težine i 160mm diska.
A nabaviti polovni 185 disk i adapter je lutrija

.
@ Red Dwarf
Koja vilica ? Ako je RS, imaš manual i stvarno nisu vilice komplicirane za otvoriti i promijeniti brtve i ulje. Brtve imaš u gumarama i slično, važno je da kupiš samo točne dimenzije. Moj glas ide isto za Bizmarka.
Ili odi u službeni servis, RS je Protea Jaska, Fox je alanprim, a pojma nemam tko drži Manitou i Marzocchi.