Tema: MOUSEPAD
View Single Post
Staro 03.03.2010., 22:03   #31
Tumor
prof.dr. gospodar svemira
Moj komp

Tumor's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Evo mojih iskustava s par podloga ako nekome budu koristila,

fUnc 1030 - stara podloga (moglo bi se skoro reci legendarna podloga od prije nekih 7-8 godina) koja se vise vjerovatno ne moze niti naci. Dvije sam poderao i odlicne su bile. Mana joj je bila sto se strasno brzo trosila

Razer Exactmat - meni osobno sranje od podloge samo takvo. Odvratna na dodir jer je hladna, trosi nozice misa naocigled. I mikroskopsko zrnce prasine na njoj izaziva odvratno struganje misa.

Razer Goliathus - imao sam Control verziju. Moja prva cloth podloga i bio sam zaista odusevljen njom. Mis jako lijepo klizi po podlozi (naravno ne leti kao po tvrdoj, ali i dalje jako lijepo klizi), podloga se ne mice niti milimetar po stolu. Naravno, s obzirom da je cloth podloga uopce ne dere nozice na misu, kretanje misa po podlozi je necujno, a zrnca prljavstine/prasine ne stvaraju probleme u kretanju misa kao sto je to slucaj sa tvrdim podlogama. Mana je sto rub podloge nije obradjen, pa se nakon nekog vremena pomalo "ofuca" i lagano grebucka zglob ruke

Razer Sphex - trenutno ju koristim i odusevljen sam podlogom. Ono sto me odusevljava na podlozi je sto je nevjerovatno tanka, kao da je list papira na stolu i to doslovno. Mis po njoj savrseno klizi, dosta je tiha za tvrdu podlogu i jos uvijek nakon par mjeseci ne trosi nozice misa. Jedino je jako mala (meni ne smeta), pa bi to mogao biti problem nekome tko treba vecu podlogu.
Tumor je offline   Reply With Quote