a cuj nemres samo tak stavit na 3.25 i da radi samo od sebe, moras postavit sve stvari rucno
ne znam tocno sta bi ti napiso jer ocito ne znas nista pa najbolje da procitas sticky, al ajde mozes probat ovako nesto
odes u bios, stavi sve postavke na manual ako su na auto opciji i postavi cpu voltazu na 1.65v (mozda je previse, mozda je pre malo, ali unutar sigurnosnih granica je, ionako ce jos past na nekih 1.6v jer nikad nije onako kako pise u biosu, a 1.6v je skroz ok)
onda pogledaj djelitelj rama i namjesti da su na 1:1 omjeru, znamo da znas dignut FSB pa to znaci da ce rami radit na FSB*2=frekv rama
taj norty je vjerojatno 166mhz model ako se ne varam pa ti je pocetni FSB na 166, znaci da moras namjestit DRAM na 333mhz da bi bili na 1:1 omjeru i namjesti latencije rama na 3-3-3-8 te daj ramima jos malo voltaze
ako je 200mhz default cpu-a onda imas mali problemcic sa ramima jer ti treba FSB od 250mhz da bi doso do 3.25ghz, a ti bi znacilo da trebas stavit omjer rama na 5:4 tako da nebi bili na 500mhz, znaci u slucaju da ti je 200mhz FSB default, 1:1 omjer rama bi ti bio na ddr400, a 5:4 omjer je onda na ddr333 i taj ti treba, takodjer stavi latencije na 3-3-3-8 buduci da imas 4x1gb nisam siguran da moze nize, a ni netreba ti nize
mozes i malo dic voltazu rama, ne znam kolko je default vise, valjda 2.5v? digni slobodno na 2.6v ako je 2.5v default
ako ces i dalje imat problema sa stabilnosti, onda digni jos malo voltazu procesora - u biosu do nekih 1.685v (to ce bit stvarnih 1.65v ili blizu) i to je najvise sta smijes ic
nadalje pazi na temperaturu, ovi procesori su dosta osjetljivi pa ja nebi iso preko 55c ili bas max 60c pod full load, znaci skines orthos i pokrenes ga i ako ne prede 60c ok je