View Single Post
Staro 25.02.2010., 09:00   #177
Charmander
Ultrapiretik
Moj komp

Charmander's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Goranbm Pregled postova
Neznam da li si ovo što si rekao za XFX, da li se odnosi samo na 5750, ali recimo ja imam XFX 5770 i sasvim sam zadovoljan, imao sam problema sa onim vertikalnim linijama, ali otkad imam 10.2 sve mi je ok, a ionako je taj problem obuhvaćao i Saphire i Gigabyte i ostale tipove kartice... Moja 5770, radi na 40% hlađenja, tiha je, a temperatue u idlu su oko 35C, a oko 60 u opterećenju... tako da, po meni je XFX sasvim ok....
to sam mislio za hd48xx. kao sto rekoh, moze biti da se varam (sto se i na kraju ispostavilo da se varam ). osobno, nisam imao problema s nikakvim crtama i stalim kerefekama koje su pogodile velik broj ljudi a prvo sam imo 10.1 a nakon par dana sam bacio gore 10.2. bilo kako bilo, powercolor je u mojoj situaciji bio 100kn+ jeftinija varijanta od vapoura-x (makar sam htio sapphire uzet), jesam se negodovao ali dok sam vidio da je gore vent od 92mm, rekoh, s tim ne mozes fulat.

kao sto sam napisao par postova gore, gledaj da ima aftermarket hladenje jer tek sad dok ga imam vidim koliko je vazno.