Tema
:
S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
View Single Post
24.02.2010., 10:18
#
367
Brko
Antimićanin
Moj komp
Datum registracije: Aug 2007
gdje da nadjem pseudogiant...
isao bi testirati na njega novu gp 37 sa optikom,i carrabiner sa poboljsanim damageom i bez recoila...
ufff,jos je i tu exoskeleton upgraded ne moze mi nitko nista glavni sam
Prvog pseudogianta ćeš naći u nekakvoj podzemnoj testnoj komori kad dođeš Kardanu sa Gaussrifle koju si našao i pokupio od monolitovaca u Pripyatu. onda će ti on dat karticu da doneseš dokumente. to se nalazi kod Iron Forest Anomaly. tamo je i jedan helić se strmopizdio.
unutra ti je taj Pseudopeder
BTW, mrcina je žilava, i teže ga je ubit chimeru. budi spreman ispucat 120+ metaka i to protupancirnih u njega. bolje ti je ona sačma ili ona sačma sa bubnjem. kombiniraj. izrokaj ga samčmom sa mecima za krupnu divljač (to su ti oni koji nemaju kuglice nego debelo zrno) i onda brzo prebaci na GR 37 i na one metke sa crnom oznakom
i nadam se da ti GR37 ima modifikaciju da ima 40 metaka u okviru
Citiraj:
Autor
blava
sada kada zavrsim call of pripyat idem polako igrati clear sky sa ogsm modom, a SoC ne bi rekao bas jer grafika je malo zastarjela,ali sto je je igre su odlicne...
ne znam samo mi je zao sa ovim dijelom je zavrsena trilogija,a sa CoP je zavrsni dio,sto dalje namjeravaju...
Nemoj propuštat SoC. to je najbolji nastavak. i imaš i Complete Mod 2009, tamo ti je i grafika puno puno ljepša, oružje možeš modificirat i neki ti ga mogu popravljat i riješavat ti dugove i "nesporazume" sa fakcijama. naravno, uz određenu svotu kreme za ruke
-->
Citiraj:
Autor
blava
gdje da nadjem pseudogiant...
isao bi testirati na njega novu gp 37 sa optikom,i carrabiner sa poboljsanim damageom i bez recoila...
ufff,jos je i tu exoskeleton upgraded ne moze mi nitko nista glavni sam
Prvog pseudogianta ćeš naći u nekakvoj podzemnoj testnoj komori kad dođeš Kardanu sa Gaussrifle koju si našao i pokupio od monolitovaca u Pripyatu. onda će ti on dat karticu da doneseš dokumente. to se nalazi kod Iron Forest Anomaly. tamo je i jedan helić se strmopizdio.
unutra ti je taj Pseudopeder
BTW, mrcina je žilava, i teže ga je ubit chimeru. budi spreman ispucat 120+ metaka i to protupancirnih u njega. bolje ti je ona sačma ili ona sačma sa bubnjem. kombiniraj. izrokaj ga samčmom sa mecima za krupnu divljač (to su ti oni koji nemaju kuglice nego debelo zrno) i onda brzo prebaci na GR 37 i na one metke sa crnom oznakom
i nadam se da ti GR37 ima modifikaciju da ima 40 metaka u okviru
Citiraj:
Autor
blava
sada kada zavrsim call of pripyat idem polako igrati clear sky sa ogsm modom, a SoC ne bi rekao bas jer grafika je malo zastarjela,ali sto je je igre su odlicne...
ne znam samo mi je zao sa ovim dijelom je zavrsena trilogija,a sa CoP je zavrsni dio,sto dalje namjeravaju...
Nemoj propuštat SoC. to je najbolji nastavak. i imaš i Complete Mod 2009, tamo ti je i grafika puno puno ljepša, oružje možeš modificirat i neki ti ga mogu popravljat i riješavat ti dugove i "nesporazume" sa fakcijama. naravno, uz određenu svotu kreme za ruke
Brko
Vidi profil
Pronađi još poruka od Brko
Moj komp
CPU:
mićanski AMD Grenit Riđ sa tri-de kešom i najboljiji je za igrice, a hladi ga noctua crna
MBO:
mićanski Asus sa alu stolarijom, led rasvjetom i puno pisiaj stazica za esesdeove
RAM:
mićanski Kingston sa utegnutim latencijama kakve inženjeri vole a ne ko ram iz praška za veš
HDD:
mićanski Kingston sa dobrim kapacitetima i brzinama za loadanje govna i smeća od igara
VGA:
mićanski Asus pedes-devedes pancirno-zapaljiva sa rej trejsingom i delesesom 4 i svim ropsevima
Napajanje:
mićanski Seasonic sa dovoljno wata za spojit peglu i klimu na usb
Monitor:
mićanski Gigabyte četer-ka koji daje puno slikica po sekundi za boljije igranje igrica
mićanski Linux iako je opensors prevara + Windows cener jer je jedanejst za kurac ali ću morat preć
Ostalo:
Sve što imam, ukrao sam mićanima. I nije me sram.