Citiraj:
Autor Mad_Duke
Smiri živce. I za tvoju informaciju preko 90% razvojnih timova diše kako izdavači kažu. Kad izdavač kaže hop, razvojni tim pita koliko visoko. Možeš na prste jedne ruke nabrojati igrače studije koji su sami sebi šefovi.
|
Svi razvojni timovi a poglavito oni bolji kod tehnicke i kreativne strane odlucuju sami. Zamisli kako bi bilo kad bi netko od glavonja iz prodaje(jer drugo izdavaci i nisu) mjesao u posao programerima iz biowara, infinty warda, blizzarda, relica...drugi dan bi se pokupili i otisli drugom izdavacu.
Oni timovi u kojima su odlucivali izdavaci sada propadaju ili su vec propali. Pogledaj samo sto se u zadnje vrijeme dogadje u EA-u, raspustili su zbog (ne)rezultata gotovo sve timove kojima se rukovodilo iz uprave i koji su kako ti kazes cupkali kako su ovi dirigirali dok DICE, Maxis, Bioware rasturaju sto po kvaliteti sto po kvantiteti i stalno se sire- kreativnost ne trpi restrikcije.
Citiraj:
Autor Mad_Duke
Možda je ta "fizika" ništa više nego dobar marketing, ali postoji i radi samo na nevidiji kako spada. Htio ti to priznati ili ne.
|
Prvo, radi koga imamo physix meni osobno je svejedno, sto se mene tice mogla je ostat ageia ali cinjenica je da te "fizike" zapravo i nema.
Drugo niko me ne moze uvjerit da to sta nam se sada prodaje se ne moze isprogramirat jednako ako ne i bolje preko cpu-a. Ionako ima spekulacija da physix dobrim dijelom gura cpu-bili su negdje nekakvi testovi sa zauzecem jezgri bez i sa physix-om kod mirror's edge-a.
Kao sto rekoh jednog dana mozda nesto i bude od ovoga ali to prvenstveno ovisi o microsoftu i devloperima.