View Single Post
Staro 18.02.2010., 18:03   #25
Mast3r Chi3f
Premium
Moj komp

Mast3r Chi3f's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Smiri živce. I za tvoju informaciju preko 90% razvojnih timova diše kako izdavači kažu. Kad izdavač kaže hop, razvojni tim pita koliko visoko. Možeš na prste jedne ruke nabrojati igrače studije koji su sami sebi šefovi.

Svi razvojni timovi a poglavito oni bolji kod tehnicke i kreativne strane odlucuju sami. Zamisli kako bi bilo kad bi netko od glavonja iz prodaje(jer drugo izdavaci i nisu) mjesao u posao programerima iz biowara, infinty warda, blizzarda, relica...drugi dan bi se pokupili i otisli drugom izdavacu.
Oni timovi u kojima su odlucivali izdavaci sada propadaju ili su vec propali. Pogledaj samo sto se u zadnje vrijeme dogadje u EA-u, raspustili su zbog (ne)rezultata gotovo sve timove kojima se rukovodilo iz uprave i koji su kako ti kazes cupkali kako su ovi dirigirali dok DICE, Maxis, Bioware rasturaju sto po kvaliteti sto po kvantiteti i stalno se sire- kreativnost ne trpi restrikcije.

Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Možda je ta "fizika" ništa više nego dobar marketing, ali postoji i radi samo na nevidiji kako spada. Htio ti to priznati ili ne.
Prvo, radi koga imamo physix meni osobno je svejedno, sto se mene tice mogla je ostat ageia ali cinjenica je da te "fizike" zapravo i nema.

Drugo niko me ne moze uvjerit da to sta nam se sada prodaje se ne moze isprogramirat jednako ako ne i bolje preko cpu-a. Ionako ima spekulacija da physix dobrim dijelom gura cpu-bili su negdje nekakvi testovi sa zauzecem jezgri bez i sa physix-om kod mirror's edge-a.

Kao sto rekoh jednog dana mozda nesto i bude od ovoga ali to prvenstveno ovisi o microsoftu i devloperima.

Zadnje izmijenjeno od: Mast3r Chi3f. 18.02.2010. u 18:13.
Mast3r Chi3f je offline   Reply With Quote