Citiraj:
Autor morozinho
Mislim da niste skuzili covjeka sta pita. Vi ste se krenuli raspravljati a niko mu ne daje odgovor.
Prvo cemu ti sluzi monitor? Hoces igrat igre? Mislim da ti je 22'' dovoljno. Ta grafa sve vrti na 1680x1050 bez beda. Ja imam samsunga i nemogu se pozalit. evo ti lista sa nabava.net pa si izaberi 
|
Mislim da tvoj post dovoljno govori o tom segmentu informatičke pismenosti. 5850 mu u svemu drugom osim igrama služi kao i 5450,tako da je vrijeme da netko upali i svjetlo logike. Ako mu treba monitor za fejs,nek proda grafičku i kupi IPS.
Prvo,5850 je kartica za 24 monitor i 1920x1200 rezoluciju,sa svim pzdrijama popaljenim,i punim detaljima. Drugo, za spomenutih 22 inča i monitore oko 1200kn, i 4870 odnosno 5770 kao nasljednik performansama, je predovoljna,čitaj - za 1650 rezu koju spominješ.
Treće, u moru 22 LG i Samsung TN smeća, bolje je nadoplatiti za rezu više,opet..čitaj 1920x1080,ali i veći kut,te kvalitetniju sliku,koju po mom skromnom sudu,Philips TN koji sam gore linkao ima,u odnosu na te šitne Samsunge i LG-e za 1200kn. To je TN-dno,isto kao i moje smeće iz moj kompa,s tim što je to još mila majka jer se da pošteno iskalibrirati što HW,što SW,ali nekakve 23333333W modele preporučati za 1000kn,to je monitor ni za što. Vidio sam ga i silno sam razočaran.