Citiraj:
Autor Nikky
Upravo ovo zadnje je problem jer naša bajna T-Koma koristi ne standardne VPI / VCI parametre. U Fritzu je sada vjerojatno 8/35 par a trebaš promjenit u 0/33.
Kako to nije mogao promjenit B-Link u svom onda je ostavio SE555 u Bridge modu a Fritz preko WAN - a konfigurirao u Gateway mode.
|
Stavio sam ja VPI/VCI 0/33....
U system logu vidim nesto tipa "PPP timeout" connection cleared i tako u petlji svakih 2 minute...
Na T-COM sajtu vidim ovo (sumnjam na kabel i/ili ne postojanje splittera, mada mi radi bez splittera SE555 jer ne koristim telefon):
718 - PPP Timeout
U tom slučaju:
Moguće je oštećenje kablova ili kvar modema
Potrebno je provjeriti je li netko već na drugoj lokaciji spojen s vašim korisničkim imenom i lozinkom
Ukoliko ste otklonili sumnju na prve dvije mogućnosti zbog koje se greška javlja, postoji vjerojatnost da je došlo do poteškoće u autorizaciji vašeg korisničkog računa sa T-Com poslužiteljem (serverom) na kojem se provodi provjera autorizacije.
U ovom slučaju kontaktirajte Službu za korisnike na 0800 9000 ili možete sačekati kraći vremenski period dok poteškoća ne bude otklonjena od strane T-Coma te pokušati se ponovno spojiti