View Single Post
Staro 15.11.2004., 13:21   #4
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Što se tiče 3DMarka otmo potom ... i neisparavan komp može odvriti 3D mark bez greške ... to je full load ali sa velikim međuodmorima i full load ne traje nikada duže od koje minute ... codgen 420W je lošiji od Codgena 400W i NeverPower 300W bi mogao biti bolji od 420W Codgena ... aj proba posuditi "elektranu" od nekog pa onda vidi ... a možda ti jednostavnu ploča ne voli ATi ... eto zato ti ja ATievac u oba dual stroja sada imam nVida kartice jer jednostavno mi ploče ne vole ATi. Ova SuperMicro nema 100% stabilan napon na 3.3V duž cijele polče pa ATi stano davi sa VPU, dok Quadro DCC šuti i radi ... dobro ajde kod mene je komp uptime svaki dan 12 - 20 sati u komadu i zna smrznut 1 u tjedan-dva bez ikakva povoda, to valjda malo zapleše HEP, pa napajanje i onda nekaj zakašlja na 3.3V i samo freez, nema BSOD, niš samo sve stane ... ali radim i na riješenju toga, šuškaju mi ljudi okolo da sa 9500/9700 ili nekim nVidia ako prima struju sa Molexa onda se i to eliminira u potpunosti, a možda je opet prokleti driver za V-link tj southbridge 8233 ... nikad se ne zna ali vrijeme će pokazat

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote