Što se tiče 3DMarka otmo potom ... i neisparavan komp može odvriti 3D mark bez greške ... to je full load ali sa velikim međuodmorima i full load ne traje nikada duže od koje minute ... codgen 420W je lošiji od Codgena 400W i NeverPower 300W bi mogao biti bolji od 420W Codgena ... aj proba posuditi "elektranu" od nekog pa onda vidi ... a možda ti jednostavnu ploča ne voli ATi ... eto zato ti ja ATievac u oba dual stroja sada imam nVida kartice jer jednostavno mi ploče ne vole ATi. Ova SuperMicro nema 100% stabilan napon na 3.3V duž cijele polče pa ATi stano davi sa VPU, dok Quadro DCC šuti i radi ... dobro ajde kod mene je komp uptime svaki dan 12 - 20 sati u komadu i zna smrznut 1 u tjedan-dva bez ikakva povoda, to valjda malo zapleše HEP, pa napajanje i onda nekaj zakašlja na 3.3V i samo freez, nema BSOD, niš samo sve stane ... ali radim i na riješenju toga, šuškaju mi ljudi okolo da sa 9500/9700 ili nekim nVidia ako prima struju sa Molexa onda se i to eliminira u potpunosti, a možda je opet prokleti driver za V-link tj southbridge 8233 ... nikad se ne zna ali vrijeme će pokazat