View Single Post
Staro 14.11.2004., 23:37   #45
MentalHarikiri
Premium
Moj komp

MentalHarikiri's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Citiraj:
Originally posted by MasterX
smisao moje ironije je u tome da ljudi neshvacaju da je dothan procesor mozda malo brzi mozda malo sporiji od amd64 i p4ee ali je definitivno hladan za razliku od danasnjih gorenje amd64 masina i prescot electrolux...
u potpunosti se slažem....zato se meni jako sviđa....vjerujem da bi uz pravi protok zraka u kučište bilo moguće taj broc u potpunosti pasivno hladiti....idealno za "noćno računalo"

Citiraj:
a sto se tice moje konfiguracije ti se nemoras brinuti, moj proc u zivotu nije vidio 50C (za razliku od tvog) a radi na nekih 27-29C u idle i 42C u full loadu
moja reakcija je iz razloga što sam te krivo shvatio....mislio sam da kritiziraš ljude koje imaju a64 jer se puno griju (pečnica kolačići i to) i koji se bave case modingom (o ukusima se ne raspravlja)....ali pošto je post ima drugu namjenu....mislim da nema smisla raditi neku veliku raspravu

što se tiče napada na moju personu
FYI evo trenutno OVERCLOCKAN proc (2.2GHz Vcore 1.55V) u full load-u ne prelazi 42-43°C sa ventom na 1300RPM.....išao je proc debelo iznad 50°C ali to je samo za eksperimentalne svrhe bilo

MentalHarikiri je offline   Reply With Quote