Smeće od napajanja,poznavajući Konikom uvaliti će ti MS kojeg imaju,radije ih upucaj na licu mjesta,ili Spire Jewel,za to ih samo možeš i ošamariti. Jedino što tamo vrijedi je CM SilentPro serija koja košta ko sveti petar kajgana. Tako da računaj da ćeš za bilo što morati masno nadoplatiti ili prihvatiti činjenicu da je napajanje savršeno vjerojatno ispravno,ali potpuno neadekvatno za tu konfiguraciju.
Reklamiraj i vidi šta će ti reći,ali pamti moje riječi gore,šta će ti se desiti,to su žešći tutleki tamo na inform.odjelu. Ne bi oni majci plaće vidjeli da sam im ja šef.
Najbolja stvar po svoje živce šta možeš napraviti je otići u Protis i za 360kn kupiti Corsair CX400 ili u Links kupiti Silverpower 650W za 530kn.
Konikom je dno šta se tiče napajanja,kažem,sebi sam tamo uzeo svoj Realpower pro M, bio je jedan jedini sa najlonima zapakirani po dosta dobroj cijeni,znao se zalomiti i Corsair HX1000 čini mi se,oko 1000kn da je koštao čak,isto jedan jedini koliko se sjećam. To je na-horuk trgovina, uletiš,posere te,i kupiš recimo HIS 5750 koju su imali ili 5770 vaporX, a nema ih nigdje drugdje u gradu po toj cijeni,i slično.
Napajanje ti je u qrcu teškom.