View Single Post
Staro 08.02.2010., 18:33   #4863
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor extremepc Pregled postova
Meni također ta Megan Fox fakat nije ništa specijalno, takoder ko i Jesica Alba na koju slini cijeli net. Jedina maca na koju sam ja slinio sa filmske scene je mogla biti Angelina J. naravno u ranijim danima
Glumice za kojima slinim što se tiče izgleda su monica bellucci i eva longoria

Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Ona je glavni razlog zbog čega je film ispal veće sranje, nego zapravo i je. Sve se bojim kak bude Jonah Hex ispal s njom u glavnoj ulozi. Ko nije, nek počne pratiti Batman The Brave and The Bold da skuži u čemu je stvar s Hexom i(li) pročitajte koji strip. Ženska ne zna glumiti da je ne znam kaj, a u svakom filmu u kojem se pojavi, do izražaja dolazi njezina sve veća pomama za botoxom i ostatkom sranja koje mlade holivudske fufice-glumice naprosto obožavaju. Pogledajte njezine prve filmove, pa se postepeno prebacite na novije i shvatili budete o čemu pričam. Ne kužim kaj je na njoj zgodno i kaj to tjera ljude da samo na temelju njezine pojave vele da je film kolko-tolko vrijedan gledanja. Zapravo je Amanda Seyfried jedino pozitivno u filmu, a sav svoj glumački talent je dokazala još u Veronici Mars i masi drugih odličnih serija.

Jedna od tih serija je i House M.D. i ko god je sastavljal listu potencijalnih glumaca, da ima imalo mozga, angažiral bi kolegicu joj - Oliviu Wilde. U usporedbi s njom Megan Fox je bijedan amater i wannabe. Dok su umjesto blesavog i užasno iritantnog Adama Brodya u ulozi indie-emo kvazi-štovatelja Sotone, trebali angažirati Jared Leta. Em se još u seriji My So-Called Life koju je čak i naš HRT prikazival, (skupa s Claire Danes) pokazal ko više nego odličan glumac, em zna pjevati (kad je već takva uloga u Jennifer's Body), em bi ulogu dodijeljenu Brodyu odradil kak spada, a ne šlampavo i totalno neuvjerljivo do te mjere da je cijela stvar jadna. Da ne spominjem kak bi 30 Seconds To Mars zaokupil većinu soundtracka za film, pa bi i na području zarade prošli i više nego vredu.

Jasno da je i radnja mogla biti bolja, ali čak i s ovom koma radnjom Olivia Wilde, Jared Leto i Amanda Seyfried bi bili prave svijetle točke radi kojih (kad se već gleda samo radi glumaca) bi ljudi pogledali film.
Ovak svi (ili bar većina) sline na Megan Fox i to im je jedini razlog za pogledati film, a nakon toga se žure obrisati ga s diska.
Što se tiče Megan Fox i dotičnog filma koji je užasan, najjača mi je bila izjava mlade dame da će s tim filmom dokazati kakva je dobra glumica i konačno prestat glumit u dječjim filmovima... ono LOL
Pupo je offline   Reply With Quote