View Single Post
Staro 06.02.2010., 14:24   #2057
micek_kc
fanATIčni AMDovac
Moj komp

micek_kc's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor extremepc Pregled postova
Malo si bahat jel...al ok...prvo si HI-FI Bog...pa mene uces da pc zvucnici ne valjaju a hi-fi valja...pa me ucis postelavanju svuka do +6db-a sto u globalu za mene nema smisla da bi dosli do toga da je tebe cak briga sto to ja sve imam u sobi..
Zasto mislis da te ja gledam s visoka? Zato sto imam hifu doma?
Ja sam samo rekao sve sto su ti i drugi pokusavali reci.samo malo eksplicitnije.
Citiraj:
A kad si vec toliko napredniji od svih onda bi mogao znati da postoje strane recenzije grafa u kojima mozes vidjeti kakve temp su imali drugi...isto kao sto i imas ruku kojom mozes probat jel grafa topla-vruca ili skoro pa gori...
Ja sam procitao sve reviewe prije nego sam uzeo ovu grafu.Ali to nije tvoja stvar.
Citiraj:
BTW to tvoje cudenje kako je grafa stabilna na 100c je jos vise noob-a-like jer da si informiran znao bi da postoje i ati i nvidia modeli koji na sebi imaju pasivne hladnjike i dolaze do temp visih od 120c pa i dalje rade kako treba.
Nije bilo cudenje.Vise kao interesantna situacija.Neznam kako ti,ali ja sam se od kad imam komp trudio da komponente budu adekvatno hlađene pa nisam imao izlet u 100C.Zapravo lazem,imao sam.Za doba Durona 1.4 koji se grijao slicno kao ove grafe.Pa i vise

Citiraj:
I ako vec imas odredene ljude od kojih primas odg onda im salji PM,mail ili sta vec jer koliko ja znam ovo je forum.
Određene ljude?
Ja sam postao u thread o HD4850 grafama.Koliko vidim,ti nemas cak niti tu seriju grafe,a kamoli doticni model.
I ajde sad iskreno reci cemu je tvoj post gore sluzio? osim nabijanja 18898791 upitnika i izmišljanja tople vode?

Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Ne znam čemu se čudiš. Pa to je grafa s pasivcem. Normalno da bez nekog poštenijeg protoka zraka ide na 100+°C
Meni se znala GF9400GT pasivna zagrijat na 110°C pa kud ne bi ovo čudo.
Da,mozda je čuđenje bilo preteska rijec

AMD Phenom 9850be 2,5ghz@2,9ghz@OCZ Vendetta 2 700rpm
DFI Lan Party JR 790GX-M2RS
OCZ Blade 2x2Gb ddrII@1066mhz@1.8v
Gigabyte HD4850 1GB Multi Core @passive
Auzentech Meridian@Opamp LM4562NA
2xWestern Digital 6400aaks@RAID 1 + Seagate S-ATA 160gb@XXX
Tagan 480W Supersilent
Thermaltake V1000+ black with side window
Logitech MX500
DELL 2007FP

AMD Athlon 3000+(venice e3) stock
Abit AV8
Kingmax Superram 2x256ddr433 FHAS stock
Gainward 7600GT GS 256mb
Seagate Barracuda 80gb P-ata

Auzentech Meridian@Opamp LM4562NA
Denon AVR-3805 black finish @DIY 3.5mm > 2RCA(Neutrik RCA plugs)
Focal Jmlab Chorus S 726s classic finish@VDH CS-122 HB
Focal Jmlab Chorus S CC700s classic finish@VDH CS-122 HB
Focal Jmlab Chorus S SW700 classic finish@Bandridge Profigold Subwoofer Cable
Review Chorus S serije
Review Denon AVR-3805

Zadnje izmijenjeno od: micek_kc. 06.02.2010. u 21:17.
micek_kc je offline   Reply With Quote