View Single Post
Staro 04.02.2010., 21:29   #1
Astral
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2005
crknuo router?

Imam neke probleme sa D-linkom dsl-2640R, router je relativno nov, dobio sam ga od optime, a sluzi mi samo za sirenje wireless signala, spojen crossoverom na drugi router.

Prvo sta mi se dogodilo je bilo to da odjednom vise nisam mogo pristupit wirelessu, uredno bi ga pronaso na laptopu i na routeru je sve uredno svjetlilo zeleno, ali kad bi se htio spojit i kad bi me trazio WPA2 autentifikaciju, dobio bi odgovor da je password netocan?? a nitko nije nista mijenjo

nadalje kad sam ga spojio na laptop da bi promjenio wireless postavke nisam nikako mogo uc u konfiguraciju routera, nakon spajanja kabela windowsi bi javili da sam spojen na unidentified network i mozilla bi rekla da je trazeni server nedostupan nakon upisivanja 192.168.1.2 (to mu je adresa)

nakon bezbroj pokusaja gasenja i paljenja routera, odlucio sam ga vratiti na tvornicke postavke hard resetom

nakon reseta zacudo uspjelo je i windowsi su javili da sam spojen na home network i uso sam sa 192.168.1.1 u konfiguraciju, izmjenio sam par stvari, reagiro je relativno normalno, no onda sam doso do IP adrese routera koju sam opet bio postavio na 192.168.1.2 i ugasio sam DHCP server i nakon toga sam stisnuo apply settings i to je bilo zadnji put kad sam uspio uc u konfiguraciju routera

od onda sam ga hard resetiro valjda 10x, gasio, palio, davo mu i vise nego dovoljno vremena da se digne, ali nista...jednostavno ne reagira i svaki put kaze da je server nedostupan

jel to gotovo il sta da s tim radim? da se i dalje trudim? imam li jos nesto za pokusat?

hvala
Astral je offline   Reply With Quote