Tema: Iskon
View Single Post
Staro 04.02.2010., 14:17   #995
Xenon
Banned

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor ajant Pregled postova
Evo čisto za informaciju da priča dobije kraj, nije ipak greška kod mene već kod njih, signal ide samo 2km i ne dolazi do mene, moraju oni to riješiti. Ali glavno da su oni bili bahati kako je sigurno kod mene i oni neće na teren dok moja instalacija ne bude 100% ispravna.
Pošto je sutra 2 tjedna kako nemam ništa i to njihovom krivnjom, moram vidjeti kome se točno mogu obratiti da se žalim iz principa, nek mi prepolove račun za ovaj mjesec??
to zaboravi ... niš od toga meni je bio prekid totalni bez ičega sam bio i samo su prebacivali lopticu na t-com ... sva sreća da je instalater bio toliko inteligentan i imao volju da riješi poblem pa je našao di je bio prekid i to uspio riješit ...inače bi čekao t-com a to bi bilo nikad (čovjek mi otvoreno reko).

BTW. korisnička služba kao 0-24 a subotom i nedeljom terenci ne rade (nevjerovatno).

Nakon toga nisam imao nikakvih problema ali sam si sad naručio BNET 3D paket radi prevelikog tel računa i da ne razmišljam kad mi nešto rikne da li će mi to biti rješeno.
Xenon je offline   Reply With Quote