Citiraj:
Autor ajant
Evo čisto za informaciju da priča dobije kraj, nije ipak greška kod mene već kod njih, signal ide samo 2km i ne dolazi do mene, moraju oni to riješiti. Ali glavno da su oni bili bahati kako je sigurno kod mene i oni neće na teren dok moja instalacija ne bude 100% ispravna.
Pošto je sutra 2 tjedna kako nemam ništa i to njihovom krivnjom, moram vidjeti kome se točno mogu obratiti da se žalim iz principa, nek mi prepolove račun za ovaj mjesec??
|
to zaboravi ... niš od toga meni je bio prekid totalni bez ičega sam bio i samo su prebacivali lopticu na t-com ... sva sreća da je instalater bio toliko inteligentan i imao volju da riješi poblem pa je našao di je bio prekid i to uspio riješit ...inače bi čekao t-com a to bi bilo nikad (čovjek mi otvoreno reko).
BTW. korisnička služba kao 0-24 a subotom i nedeljom terenci ne rade (nevjerovatno).
Nakon toga nisam imao nikakvih problema ali sam si sad naručio BNET 3D paket radi prevelikog tel računa i da ne razmišljam kad mi nešto rikne da li će mi to biti rješeno.