Evo moj c/p s jednog drugog foruma
"Samsung je ok, ali je kod njih katastrofa po pitanju panela koje stavljaju u svoje LCD televizore. Postoje 4 vrste, a samo jedna ili eventualno dvije prolaze. Naravno da su naši uvoznici dobili kineski šrot, a kada se u priču doda da se tv mora provjeriti ulaskom u servisni meni, pa onda još znati identificirati panel, pa onda ne želiš kupiti taj izložbeni koji si gledao nego onaj drugi zapakirani u kutiji, ufuf, komlplicirano i ja odustao od Samsunga LE32B450 koji je u toj kategoriji sigurno best buy ( oko 3.500 Kn ).
LG model 32LH2000, početni model koji košta oko 3.300 Kn. HD Redy, Contrast 30 000:1, DVB-T sa podrškom za MPEG4, nema petljanije po pitanju panela, znatno pobošljana crna boja u odnosu na prošlogodišnje modele, zvuk definitivno bolji u odnosu na Samsung, i ono što mi se posebno sviđa njegov inače servisni USB port se bez problema u roku 3 minuta prebaci da čita slike, glazbu i video uključujući i MKV datoteke :-) što je inače dostupno kod skupljih LH 4000 ili jačim serijama, nisam sada siguran. Poanta je u tome što se ustvari radi o istom hardweru u televizorima pa im je bilo jeftinije štancati sve na jednoj liniji, a onda softverski zaključati / otključati po potrebi, ovisno o modelu."